Over Mieke • Mieke van MaanenMieke van Maanen

Over Mieke


NLP-life coach en therapeut

Mijn interesse voor mensen en hun gedrag begon al op zeer jonge leeftijd. Toch ben ik na een goedbetaalde loopbaan op het economisch/juridische vlak, op latere leeftijd pas psychologische opleidingen gaan volgen. Naast psychologie raakte ik steeds meer geïnteresseerd in NLP Neuro Linguïstisch Programmeren. Neuro gaat over alle processen die zich in onze hersenen afspelen. Linguïstisch gaat over taal en hoe we daarmee omgaan en betekenis geven aan wat we waarnemen bij onszelf en om ons heen. Programmeren gaat over de vaak onbewust hardnekkige gedragspatronen die zijn aangeleerd en die we continue herhalen, ook als ze contraproductief zijn.

Mensen zijn niet geïnteresseerd in lange trajecten, maar willen meer oplossingsgerichtheid en snelheid ervaren binnen hun behandeling. Binnen NLP vond ik de oplossing. Mooie methodieken die snel en effectief werken.

Naast het geven van een op een coachingstrajecten geef ik ook EFT-workshops. Emotional Freedom Technique is een eenvoudige techniek waarbij we in contact komen met hetgeen we het liefst vermijden: onze ongewenste emoties. EFT is vooral een krachtige en eenvoudige methodiek om deze emoties en belemmerende overtuigingen los te laten. Angst of twijfel is een van de krachtigste emoties die we kennen en ons verhinderen om onze dromen te realiseren. Met EFT kun je loslaten, onmiddellijk en blijvend.

Met al met mijn ervaring en kennis help ik jou dichter bij jezelf te komen, vol zelfvertrouwen en weer volledig in je kracht te staan.


Mijn verhaal

Ik had geen onbezorgde jeugd. Ik moest al heel jong op eigen benen staan. Met vallen en opstaan en nooit op te geven leerde ik mijzelf te ontwikkelen. Door te leren dat de veiligheid in jezelf zit, kon ik mijn angsten wat meer loslaten. Niemand kon mij iets aan doen tenzij ik het zelf toe liet. En daarmee stond ik eindelijk in mijn eigen kracht.

Ik ontwikkelde mij verder en eigenlijk doe ik dat nog steeds, want persoonlijke groei stopt nooit. Ik leerde hoe belangrijk loslaten is, hoe essentieel het is om te vergeven, niet zozeer voor de ander maar voor jezelf. Om in verbinding te zijn met je hart en te leven vanuit je hart. Niet te leven vanuit angsten en onzekerheden, maar vanuit vertrouwen en vanuit dankbaarheid. Dat geeft je vleugels, vrijheid, datgene te doen wat bij je hoort en past.

Bij een heftig auto-ongeval liep ik rug- en nekletsel op waarbij ik ineens niet veel meer kon. Het bleek uiteindelijk voor mij de ultieme test te zijn geweest. Hoe kon ik weer volledig functioneren, hoe kan ik er voor mijn kind zijn, hoe kan ik straks weer in mijn inkomen voorzien? Allemaal vragen die ikzelf diende in te vullen. Ik wilde niet leven vanuit angst en onzekerheid, maar vanuit mijn eigen kracht en mijn geloof in mijzelf. De revalidatie heeft precies 12 maanden geduurd, maar het lukte mij om volledig te herstellen en mijn leven opnieuw op te pakken en er voor mijn kind te zijn.

JIJ bent mijn missie

Je hoeft niet met fysieke of emotionele pijn rond te blijven lopen. Je hoeft niet iedere mogelijke relatie die je in je leven aan gaat; met je baas, met een ouder of een kind of een geliefde onprettig te laten verlopen. Je hoeft niet met allerlei belemmerende overtuigingen te blijven rondlopen, waardoor je leven anders verloopt dan je eigenlijk zou willen. Ik ga jou helpen om vanuit je hart te gaan leven, om volledig in je eigen kracht te gaan staan, zodat je in staat bent je verlangens in te vullen en je dromen te gaan leven.

Iemand zei eens over mij:

“Op een warme, elegante wijze en met veel humor is ze confronterend. Ze is flexibel in het toepassen van verschillende methodieken, waardoor haar aanpak werkt!”

Gratis inspiratiesessie en gratis video

Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvende inspiratiesessie, waarbij ik laat zien wat ik voor jou kan betekenen. Meld je nu aan en ontvang mijn gratis video waarin je mij leert kennen en EFT als methodiek kan ervaren en voelen. Jouw gegevens worden niet gedeeld met derden en indien nodig kun je je weer eenvoudig afmelden.

Opt In Image
Met het klikken op download ga ik akkoord met de privacyverklaring
Anti spam - Je gegevens zijn veilig.