Testimonials • Mieke van MaanenMieke van Maanen

Testimonials

Evert Ruisch


Ik heb het genoegen om met Mieke te mogen studeren en haar aan het werk te zien tijdens de opleiding Integral NLP Life coach. Niet alleen is ze iemand die houd van wat ze doet maar ook van de mensen om haar heen.
Mieke heeft dusdanig kennis van zaken dat met haar inzet en motivatie de resultaten vanzelfsprekend zijn. Ik kijk uit om tijdens de opleiding NLP master weer te mogen samenwerken.
Wls coach - hypnotische maagband voor mensen na bariatrische chirurgie bij Gastric

Raymond Ottens


Krachtig, doelgericht, integer, kundig en met een liefdevolle aanpak, zo omschrijf ik Mieke als mens en als professional. Ik heb haar leren kennen als student in de opleiding Integral NLP Life Coach Practitioner van Personal Management.
Op een warme, elegante wijze en met veel humor is ze confronterend. Ze is flexibel in het toepassen van verschillende methodieken, waardoor haar aanpak werkt!
Ik vind haar een top coach en een nog veel mooier mens. Ontzettend fijn om jou in de opleiding te hebben.
Creative Entrepreneur, Online Marketeer, NLP Trainer and Coach

Erika


Van Pijn=10 / Liefde=0 naar Pijn=0 / Liefde=10 Het was de eerste zin van mijn eerste sessie. "Zeg me maar na", zei Mieke, "Ik houd onvoorwaardelijk van mezelf." Ik kreeg ze amper over mijn lippen. Tranen met tuiten. Daar zat dus het probleem. Veel therapieën heb ik gevolgd. Mijn moeilijke jeugd bleef me achtervolgen. Ik kon het allemaal prima onder woorden brengen. Hoe het kwam, wat het probleem was. Het was allemaal duidelijk. Maar hoe ik er af kwam, dat wist niemand. Wie hielp mij van mijn pijn af, in mijn lichaam? Fybromyalgie, spastische darmen, PMS, tinnitus. Natuurlijk was daar de huisarts. Hij gaf me antidepressiva. Tegen de zenuwpijn uiteraard Het hielp prima. Ik kon weer tegen de pijn. Pas toen ik na een behoorlijke buikoperatie riep: "Die pijn, eitje! Ik heb gewoon niks met pijn!", gingen mijn ogen open. Mieke zei tegen me: "Erika, dit klopt niet!" Ik heb de antidrepessiva met heel veel moeite laten staan en ja dat doet heel veel pijn! Nu de pijn niet meer gedempt wordt, voel ik al die pijn weer. In die tijd leerde Mieke mij EFT-technieken. Ook via hypnose leerde zij mij waar de wortel van mijn pijn ligt. Mijn zelfliefde lag rond het nulpunt. Deze psychische pijn ligt ten grondslag aan heel veel van mijn fysieke pijn. Ons lichaam is zo mooi gemaakt, dat het ons waarschuwt als er iets mis is. Zo ook de mijne. Ik heb nog regelmatig net zo veel pijn, als in het ziekenhuis. Daar kreeg ik morfine-spuiten voor en ik mag daar nu ook tramadol voor gebruiken. Ik besef alleen steeds meer dat deze pillen bedoeld zijn om de symptomen de bestrijden. Het probleem wordt er niet mee opgelost. Ik ga steeds vaker, in plaats van pijnstillers te nemen, tappen. Met een verbluffend resultaat. Wat tramadol en morfine kunnen, dat kan EFT ook, maar dan zonder al die vreselijke bijwerkingen als neerslachtigheid, zware gevoelens om nog maar te zwijgen over die verschrikkelijke verslavingsverschijnselen! Ik leef nu zonder medicijnen. Redelijk helder, de halve dag pijnvrij, ik kan weer slapen en last but not least: ik kan van mijzelf houden. Op naar pijn=0 / liefde=10! Mieke bedankt voor al die liefde die je deelde.

Belinda Doornbos-Luiten


Een aantal weken geleden ben ik op een mooie zondagmiddag afgereisd naar Zwolle voor een workshop NLP/EFT  “het loslaten van pijn, fysiek en mentaal”  van Mieke van Maanen.
Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in NLP en ik vond dit de uitgelezen mogelijkheid om er echt mee kennis te maken voor mezelf , maar vooral ook professioneel gezien in mijn eigenpraktijk  voor leefstijlcoaching.
Ik kende Mieke al en dat maakte het extra leuk, want we hadden elkaar al járen niet meer persoonlijk ontmoet. Dus  was het dubbel leuk, ik had er echt zin in!
Zoals ik al zei was mijn motivatie om deze workshop te volgen  vooral voor mijn ontwikkeling professioneel , maar ik bleek er persoonlijk behoorlijk baat bij te hebben.
We zaten met vier man , wat het juist fijn maakt en je je sneller durft open te stellen. Er hing een hele fijne en veilige, ontspannen sfeer, duidelijk gelijkgestemden. Iedereen accepteerde de ander en liet hem/haar in zijn/haar waarde.
Mieke is een hele warme open persoonlijkheid en dat nodigt echt uit om ook jezelf te laten zien. Ze doet het helemaal op haar eigen doortastende manier  en ik vond het mooi om te zien hoe iedereen zichzelf “openvouwde”
Ik heb er persoonlijk dus erg veel aan gehad en ga het ook zeker toepassen bij mijn eigen cliënten!
Het is een zeer simpele manier om van een heel scala aan klachten af te komen, je kunt EFT werkelijk overal voor gebruiken, van ernstige, chronische pijnklachten tot het gespannen zijn voor een examen, presentatie aan toe. Het zorgt ervoor dat je makkelijker in het leven staat en dat maakt het allemaal een stuk aangenamer!
Bij deze wil ik Mieke dan ook bedanken voor de prettige en ongedwongen manier waarop ze de workshop geeft. Ze heeft mij en vele andere met mij geholpen het leven een stuk prettiger te maken en ik hoop dat ook weer door te mogen geven.
Belinda Doornbos-Luiten (44 jaar, Delfzijl)
Leefstijl consulente bij Longevity Praktijk Purity (LSCNL)