Contact • Mieke van MaanenMieke van Maanen

Contact

Contact Opnemen

Ik sta je graag te woord voor vragen of voor het maken van een afspraak.

Mocht je vragen hebben dan kun je deze hier kwijt. Indien je een afspraak wilt maken kun je deze direct zelf reserveren in mijn online agenda.

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik wil mij aanmelden voor de nieuwsbrief.

  Ik ga akkoord met de privacyverklaring.

  Vergoeding

  Ik bied als contractvrije coach/therapeut coachingstrajecten en trainingen aan, onafhankelijk van verzekeraars. Om verschillende redenen heeft dit bij mij de voorkeur om op deze manier te werken:

  • Ik wil zelfstandig, samen met jou, een op maat gemaakt coachingstraject bepalen en deze niet laten afhangen van een verplicht te stellen diagnose. Vanaf 2014 vallen psychische klachten ten gevolge van relatie-, identiteit- en aanpassingsproblemen en burn-out gerelateerde klachten niet meer onder de verstrekte vergoedingen en ieder jaar worden daar nog andere problemen aan toegevoegd. Wij kiezen daarom voor coachingstrajecten.
  • Ik wil je privacy waarborgen en niet verplicht zijn je vertrouwelijke gegevens te moeten delen. Door contractvrij te werken blijft jouw coachingstraject vertrouwelijk. Mocht je zelf de uitdrukkelijke wens hebben informatie met derden te delen dan doe ik dat slechts op jouw verzoek.
  • Mijn ervaring heeft mij geleerd dat inmenging van derden niet gewenst is en jouw herstel of behandeling niet ten goede komt en om deze reden heb ik gekozen voor contractvrij werken.